Ilmalämpöpumput ja muut energiaratkaisut

Ilmalämpöpumput Porista

Ilmalämpöpumppu sopii niin uuteen kuin vanhaankin taloon. 

Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa suorasähkö- tai öljylämmitteiseen taloon varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalle vähentämään lämmityskustannuksia. Ilmalämpöpumput soveltuvat monipuolisesti lämmitykseen, viilennykseen, ilman kostutukseen, puhdistukseen, kuivaukseen sekä ylläpitolämmitykseen. Ilmalämpöpumppu sitoo ulkoilmassa olevan lämpöenergian kylmäaineeseen ja siirtää sen ulkoa sisälle, jossa se luovuttaa lämmön sisäilmaan puhaltimen avulla. Useimmat mallit ovat etäohjattavissa GSM- tai Wi-Fi-yhteydellä.

Ota yhteyttä »

Kerrostaloasunnon viilennys ilmalämpöpumpulla

Hanki nyt viilennys kerrostaloon ilmalämpöpumpun avulla! Varsinkin uusissa, tiiviiksi rakennetuissa kerrostalohuoneistoissa kuumuus vaivaa keväästä syksyyn asti. Kerrostaloissa betonisiin seinärakenteisiin varautuu auringosta lämpöä, joka ei poistu ennen kuin ilmanala selvästi viilenee.

Useimmat ilmalämpöpumput soveltuvat hyvin kerrostalojen viilennyskäyttöön ja valikoimistamme löytyy myös viilennyskäyttöön optimoituja ilmalämpöpumppuja. Asennukset kerrostalokohteissa hoidamme – vaivattomasti ja erittäin nopealla toimitusajalla!


Alla olevista kuvakkeista pääset tutustumaan maahantuojien malleihin ja ominaisuuksiin:

  •  (Panasonic, Midea, Technibel, Sharp)
  •  (Hitachi, Innova)
  •  (Mitsubishi Electric)
  •  (Gree)
  • Ota yhteyttä »